Pileløkke 54, 6310 Broager

Stor vinkelbygget villa på Pileløkke i Broager.

Her er muligheden for at erhverve én af de populære villaer i et attraktivt og børnevenlige villakvarter i Broager. Villaen er beliggende for enden af villavej op til grønt område. Én af årsagerne til kvarterets popularitet, skyldes uden tvivl, at man har kort afstand til det meste i Broager, uanset som det er indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole mv. eller den gode badestrand ved Vemmingbund. Dette originale hus fra 1977 er velbeliggende på rolig villavej og byder på 164 m2 bolig samt muret garage og udhus/ evt. separat værksted på 34 m2.

Huset byder velkommen via en rummelig entre, der fører ind i resten af boligen. Der er to gode børneværelser med indbyggede skabe samt badeværelse tilgængeligt for hele familien, samt et bryggers med praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler. Stort rummeligt køkken med god spiseplads. Stor vinkelstue som er en central del af huset med muret pejs og udgang til overdækket terrasse. Godt stort soveværelse med indbyggede skabe og adgang til eget badeværelse med bruser og karbad. Villaen har delvis gode træ/alu vinduer, overalt gode listelofter og delvis parketgulve. Opvarmes med el-varme, men der er mulighed for etablering af fjernvarme.

Villaen er beliggende på en 808 kvm. stor grund med en skøn udsigt over markerne. Alt i alt præsenterer dette originale hus i Broager sig som muligheden for en drømmebolig for en familie, der søger plads og komfort. Med sine rummelige værelser er denne bolig perfekt til et behageligt og bekvemt hjem.

Ejendommens samlede skattebetaling for året 2024 vil med den foreløbig nye offentlige vurdering pr. 1.1.2024 falde med samlet kr. 5.026 pr. år dvs. den månedlig ejerudgift falder fra kr. 2.056 til kr. 1.637.

Husk at vi også tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.