KLAR TIL AT SÆLGE?

Hos Als Mægleren er udgangspunktet dialog til fælles gavn for at lykkes med opgaven - nemlig at få din bolig solgt.
Jeg har 25 års indgående erfaring med hvordan vi får din bolig solgt hurtigst muligt og til den bedst mulige pris. Sættes den rigtige udbudspris fra starten – bliver boligen hurtigt solgt - lyt til mig, der kender markedet. Al erfaring viser at hvis udbudsprisen er for høj, så forlænges salgstiden og størrelsen på et evt. afslag stiger i takt med salgstidens længde.
HUSK ALTID: Der er ikke noget, der er nemmere end at foreslå en høj pris for at få en ejendom til salg, og så efter nogle måneder foreslå, at prisen sættes ned. Undersøgelser fra Boligsiden.dk viser, at en nedsættelse efter 2 - 3 måneder desværre ikke altid er nok. Ofte ender boligen med at blive solgt til en meget lavere pris. Det er derfor rigtig vigtigt, at vælge en ejendomsmægler man har tillid til og som kender nærområdet, end en som tilbyder en høj pris.
Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende og gratis vurdering, så gennemgår vi ejendommen sammen, og drøfter mulighederne for et salg. Ligeledes vurderer vi i fællesskab, om der bør foretages salgsfremmende udbedringer og forskønnelser.
Når jeg har lavet et salgsoplæg, vil det blive præsenteret for dig, så du får et overblik over de omkostninger der er i forbindelse med salget. Så ring allerede nu og aftal tid for en GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING.
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.
Godkendt i køberrådgivning.

Bestil en gratis salgsvurdering

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering via nedenstående vurderingsformular eller kontakt mig på 74 43 41 10

september 2023

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930