Skolevej 32, Havnbjerg, 6430 Nordborg

Pænt vinkel gulstens villa i roligt område - også mulighed for flexbolig ved at ophæve bopælspligten

Pæn vinkel gulstens familievilla på 141 m2 beliggende tæt på Danfoss. Godt decra tag og overdækket terrasse på 38 m2 og lukket have. Villaen er bygget i 1960, ombygget år 1978 i et plan attraktivt beliggende i børnevenligt villaområde i Havnbjerg ca. 4-5 km sydøst for Nordborg på Nordals. Der er indkøbsmulighed i området. Denne pæne villa kan blive et hjem for livet - men som en attraktiv bonus er der også mulighed for flexbolig ved at ophæve bopælspligten - dvs. den kan bruges som fritidshus uden bopælspligt når ejendommen har haft en liggetid på 180 dage jvf. retningslinjer fra Sønderborg kommune.

Villaen indeholder stort bryggers med skabs og god hyldeplads, entre, fordelingsgang, massivt mørkebrunt køkken, stor hyggelig vinkelstue med spiseafsnit og adgang til pejsestue med nyere pillefyr og udgang til overdækket terrasse. Lyst badeværelse med kar, stort soveværelse, værelse samt særskilt afdeling med et værelse med tilhørende eget badeværelse.

Ejendommen er separatkloakeret og opvarmes med ny tilslutning til fjernvarme pr. maj måned samt pillefyr i stuen. Dejlig stor sydvestvendt have overvejende med græs og indrammet af hæk.

Ejendommen har fået varmeforsyningen ændret til fjernvarme og udgiften hertil kr. ca. 50.000 betales af sælger.

Pæn villa med en dejlig have hvorfra der er udsigt til grønt område.

Til ejendommen hører endvidere indbygget garage med tilhørende redskabsrum.

Husk at vi også tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.