Ringgade 182, 1. tv., 6400 Sønderborg

STOR TREVÆRELSES LEJLIGHED GODT PLACERET I SØNDERBORG

Regulær og godt indrettet 3-værelses ejerlejlighed på 1 sal på 97 m2 beliggende i centralt i Sønderborg by. Lejligheden er roligt beliggende i den midterste blok, længst væk fra Ringgade, i den centralt beliggende "Vejleparken En bolig med et godt og centralt udgangspunkt - her er alt nærmest indenfor gåafstand og parkeringsmulighed foran ejendommen.

Lejligheden ligger i gåafstand til gågaden, samt dagligvareindkøb. Lejligheden er beliggende i en god og velfungerende ejerforening med i alt 72 ejerlejligheder og har 2 stk egen altaner. Ejerforeningen har i 2018 foretaget energirenovering af blokkene, og i 2019 og 2020 er der opført nye altaner til samtlige lejligheder. Lejligheden er beliggende nær Center Øst, gågade Universitet og havn, og egner sig perfekt til et forældrekøb, eller hjem for et yngre par, der ønsker en lav husleje.

Indeholder: entre/gang, køkken, 2 stuer evt. ekstra værelse, badeværelse samt 2 soveværelser. Lejligheden fremstår i mindre god stand og trænger til en større modernisering af især køkken og bad.

De to nye altaner er finansieret ved optagelse af fælleslån i ejerforeningen og kontantprisen er fastsat ud fra, at køber overtager denne gæld udenfor købesummen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.