Solbjergvej 11, Sønderby, 6470 Sydals

Tilbud modtages

Pænt muret sommerhus på lejet grund med lejekontrakt gældende indtil d. 01/05-2069, med en god beliggenhed i sommerhusområde nær vandet ved Sønderby på Kegnæs. Huset fremtræder let at vedligeholde med malet gasbetonfacade, og med sydvendt overdækket terrasse. Grunden kan evt. købes efter nærmere aftale.

Parketbelagt stue med brændeovn i åben forbindelse med køkken med tilhørende indgang. Køkkenet er i åben forbindelse med den store lyse syd- og vestvendte stue, hvor du i eftersæsonen kan nyde ilden i brændeovnen og om sommeren åbne mod den sydvendte terrasse. Der er tre soveværelser heraf en med dobbelt senge og ialt 6 sovepladser. Badeværelse med bruser. Sommerhuset har gode hvide pvc-vinduer og eternittag.

Tilbygget udhus.

Området er naturskønt med mange gang- og cykelruter. Morgenbrødet kan om sommeren bestilles på den nærliggende campingplads og ellers er der fine indkøbsmuligheder i Skovby.

Der er gennem sommerhusområdet stiforbindelse til stranden (ca. 300 m)

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.