Solbjergvej 6, Sønderby, 6470 Sydals

Lækkert gennemrenoveret super flot sommerhus på hele 96 m2, med en god beliggenhed i sommerhusområde nær vandet ved Sønderby på Kegnæs.

Lækkert gennemrenoveret super flot sommerhus på hele 96 m2, med en god beliggenhed i sommerhusområde nær vandet ved Sønderby på Kegnæs.

Huset fremtræder let at vedligeholde med gul murstensfacade, og af detaljer kan bl.a. nævnes gulvvarme i hele huset, varmefordelingsventilation fra brændeovn til alle rum. Luft til luft varmepumpe, Whirlpool i badeværelse med teknik under gulv i gang for at reducere lyden, sauna, fibernet, brændeovn, udhus indeholdende bryggers i tilbygning ved garage.

Flot klinkebelagt fordelingsgang, klinkebelagt stue med brændeovn i åben forbindelse med køkken - flot Sønderborg køkken. Køkkenet er i åben forbindelse med den store lyse syd- og vestvendte stue, hvor du i eftersæsonen kan nyde ilden i brændeovnen og om sommeren åbne mod den sydvendte terrasse. Der er tre gode soveværelser alle med dobbelt senge og indbyggede skabe.
Stor muret carport med tilhørende isoleret udhus/bryggers.

Området er naturskønt med mange gang- og cykelruter. Morgenbrødet kan om sommeren bestilles på den nærliggende campingplads og ellers er der fine indkøbsmuligheder i Skovby.

Der er gennem sommerhusområdet stiforbindelse til stranden (ca. 300 m)

Sommerhuset er tilmeldt udlejning via Sol og Strand

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.