Nørre Landevej 76, Sønderby, 6470 Sydals

Pæn rødstens vinkelvilla fra år 1947 med tegltag og et grundareal på 1029 m2 beliggende i landlige omgivelser ved Sønderby på Kegnæs

Vil du bo tæt på vandet og med udsigt over marker på spidsen af Kegnæs - pæn rødstens vinkelvilla bygget i år 1947 med tegltag og et grundareal på 1029 m2 beliggende i landlige omgivelser ved Sønderby på Kegnæs. Ejendommen har et samlet boligareal i 1,5 plan på hele 181 kvm og beliggende ved hovedvejen, der går gennem Kegnæs mod Sønderby.

Indeholder: vindfang, entre med fordeler gang, Stor vinkelstue med laminatgulv og varmepumpe, Spisekøkken med ældre malede køkkenelementer. Udgang til bryggers samt fyrrum med oliefyr, Soveværelse samt værelse, Badeværelse med klinkegulv og bruseniche.1. sal indeholder 2 store værelser samt repos.

Huset vinduer er ca. 10 år gamle. Opvarmning: oliefyr samt 2 stk. varmepumper luft til luft. Til ejendommen hører garage, udhus, udestue/havestue samt carport. Fin forhave primært med græs og terrasse i baghaven.

En ejendom med utroligt mange muligheder, der skal ses og opleves.

Denne spændende villa kan blive et hjem for livet. Lyder boligen her, som et bud på din fremtidige drømmebolig?

Så kontakt Estate Peter Kistrup, for en fremvisning på 6400@estate.dk eller 74 43 41 10

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail 6400@estate.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.