Vemmingbundstrandvej 30, Vemmingbund, 6310 Broager

Charmerende sommerhus ved Vemmingbund Bugt

Charmerende sommerhus ved Vemmingbund Bugt.

Nu har du mulighed for at realisere drømmen om et charmerende sommerhus i rolige, naturskønne omgivelser ved Vemmingbund Bugt. Huset ligger på en egen grund med smuk udsigt over vandet, og krydser du vejen, står du straks efter med fødderne i det fine sand. Huset er hyggeligt og med til det følger også en dejligt, nem grund med ugeneret, vestvendt terrasse, hvor grillmiddagen kan nydes i fred og ro.

Området er attraktivt og særligt populært blandt naturelskere, strandløver og vandhunde, der tiltrækkes af den skønne Vemmingbund Strand, hvor du bl.a. kan dyrke vandsport og spille beachvolley. Derudover ligger sommerhusets adresse på Gendarmstien, som er en 84 km lang vandrerute langs kysten gennem et varieret landskab af skov, mose og eng. Fem minutter fra adressen ligger Broager, som byder på alskens indkøbsmuligheder til proviantering af hvidvin og bøffer til grillen. Sommerhusområdet ligger meget centralt i forhold til Sønderborg og motorvejen, så det er nemt at komme til og fra.

Sommerhuset er opført i 1962/1968 og er løbende vedligeholdt med bl.a. vinduer og døre fra 2015. Huset er hyggeligt og stemningsfyldt indenfor med hvidmalet træbeklædning og lofter samt en muret pejseindsats i gule sten(afblændet og ikke i funktion). Stuen ligger i åbent rumforløb med køkkenet, og derudover byder boligen på tre soveværelser og et badeværelse. Til sommerhuset hører 18 m2 muret anneks - dobbelt carport samt 21 m2 stort udhus.

Kom selv forbi og oplev charmen ved huset, den fabelagtige udsigt og den dejlige natur. Bestil en fremvisning hos Alsmægleren i dag.

Husk at vi også altid tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Overvejer du derfor at sælge din bolig eller er du blot nysgerrig på hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked, så kontakt os på mail kontakt@alsmaegleren.dk eller på tlf. 74 43 41 10

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.